Trond Sollied: "Lokeren heeft volgend jaar vijf à zes nieuwe versterkingen nodig als ze terug naar eerste klasse willen"

Nils Wens
| 1 reacties
Trond Sollied: "Lokeren heeft volgend jaar vijf à zes nieuwe versterkingen nodig als ze terug naar eerste klasse willen"

Sporting Lokeren is sinds gisterenavond zeker van degradatie. De wedstrijd tegen Anderlecht was de doodsteek voor de mannen van Glen De Boeck.

Trond Sollied, de ex-trainer van Sporting Lokeren, vindt dat er veel te weinig kwaliteit is bij de Waaslanders. Dat vertelt hij bij VISTA!. "Killian Overmeire is een speler met veel kwaliteiten, maar voor de rest is de selectie daar veel te wisselvallig. Ze moeten vijf à zes versterkingen halen als ze terug naar eerste klasse willen."

Trond Sollied is een paar weken geleden bij Lokeren ontslagen, omdat de winterstage niet goed genoeg was volgens Roger Lambrecht. Sollied vindt niet dat Lambrecht toen gelijk had. "Onze stage was super. Ik had het gevoel dat we bijna aan een kantelmoment kwamen en dat de punten gingen komen. Het is ook niet dat we werden weggespeeld in de competitie. We maakten het elke club knap lastig, maar we hadden geen geluk."

Roger Lambrecht

Waarom heeft Roger Lambrecht dan niet even gesproken met Trond Sollied voor zijn ontslag? "De 4-1 nederlaag in Eupen was er voor Lambrecht te veel aan. Maar ook daar speelde we niet slecht. Uit twee corners krijg je twee tegendoelpunten. Dan wordt het gewoon lastig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties