Waasland-Beveren moet stilaan een beslissing maken omtrent Custovic en Roef

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties
Waasland-Beveren moet stilaan een beslissing maken omtrent Custovic en Roef
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Adnan Custovic kreeg één taak bij zijn aanstelling als hoofdtrainer van Waasland-Beveren. Twee speeldagen voor het einde van de competitie kan hij al zeggen dat hij die met succes heeft afgerond. Voldoende voor een nieuw contract?

Waasland-Beveren zat even in vieze papieren, maar sinds de aanstelling van Adnan Custovic voetbalde de club zich uit de degradatiezorgen. Beide partijen zijn nu aan het praten over een contractverlenging weet Gazet van Antwerpen.

Het contract van de trainer loopt binnen enkele maanden af, maar er is een optie om bij te tekenen. De club is gebaat bij een snelle beslissing, want dan kan het stilaan beginnen denken aan de samenstelling van de kern voor volgend seizoen.

Na de contractonderhandelingen met Custovic zal er wellicht zo snel mogelijk beslist worden over Davy Roef. De doelman is eigendom van Anderlecht en kan voor een vast bedrag van 750.000 euro definitief een Waaslander worden. Daarover moet Waasland-Beveren voor het einde van de reguliere competitie een keuze maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties