Vranjes, niet echt 'de bad boy' die iedereen denkt dat hij is, maar toekomst bij Anderlecht heeft hij niet
Redactie
| 12 reacties

Ognjen Vranjes zijn imago is niet helemaal terecht

Vranjes, niet echt 'de bad boy' die iedereen denkt dat hij is, maar toekomst bij Anderlecht heeft hij niet

Woensdag organiseerde Fred Rutten een wedstrijdje tussen zijn overgebleven A-kernspelers en de beloften. In geen van beide ploegen mocht Ognjen Vranjes, die zijn trainingen bij de beloften afwerkt, meedoen. Op een kans hoeft hij niet meer rekenen.

Maar het imago van de ogenschijnlijk stugge Bosniër komt niet helemaal overeen met zijn werkelijke karakter. Ja, Vranjes dweept met de hooligans van AEK Athene. Ja, hij pakte domme kaarten dit seizoen. En ja, de extrasportieve gebeurtenissen zijn niet al te slim te noemen voor een sporter wiens privéleven ook constant onder de loep wordt genomen.

Maar van wat we horen, is het ook geen slechte gast. Bij de beloften zijn ze onder de indruk van hoe hij met de jongeren omgaat en dat hij - meestal - gewoon op training staat, ondanks zijn moeilijke situatie. "Een vriendelijke jongen hoor", beschreef iemand hem al. 

Verlies

Het publiekelijk beeld van de ruige verdediger vol tatoeages klopt niet helemaal. In het Italiaans restaurant "La Bella Vita' in Neerpede is hij een graag geziene gast. Vranjes komt er verschillende keren per week eten en is zelfs bevriend met het personeel.

Dat hij geen toekomst meer heeft bij Anderlecht is duidelijk. Probleem is aan wie Verschueren en Arnesen hem straks gaan slijten. Anderlecht betaalde 3,2 miljoen euro voor hem en hij heeft nog een contract tot 2022. Het mag duidelijk zijn dat ze verlies op hem gaan maken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties