Gaat David Moyes Roberto Martínez achterna?

Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties
Gaat David Moyes Roberto Martínez achterna?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alex McLeish is donderdag aan de deur gezet als bondscoach van Schotland. De zoektocht zou kunnen leiden naar een coach die net als Roberto Martinez ooit aan de slag was bij Everton.

Het hing al een tijd in de lucht dat McLeish bijna uitgezongen was als coach van de Schotse nationale ploeg. Donderdag was zijn ontslag dan ook een feit.

De druppel die de emmer deed overlopen was de 3-0 nederlaag tegen Kazachstan in maart, tijdens de kwalificaties voor het EK van 2020. David Moyes is een van de favorieten om McLeish op te volgen.

Moyes bevindt zich in een gelijkaardige situatie als deze waarin Martinez zat voor hij aan de slag ging bij de Rode Duivels. De Schot is een beetje op het achterplan verdwenen, en moet zich op een of andere manier terug in de kijker plaatsen.



Moyes zou volgens talkSPORT-analist Peter Martin dus een godsgeschenk kunnen zijn voor Schotland aanvaardt. Als hij de job aanvaardt, is de kans groot dat hij enorm gedreven zal zijn om het beste uit de ploeg te halen.

Indien de Schot zijn dolende landgenoten terug op het juiste spoor krijgt, zal dit ongetwijfeld een posiiteve invloed op zijn carrière hebben en hem weer in het vizier plaatsen van ploegen uit de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties