Samatta scoort voor de tweede week op rij en bejubelt ploegmaat: "Hij is een machine"
Redactie vanuit Luik
| 2 reacties

Aly Samatta scoort na Club Brugge nu ook tegen Standard: "Bryan Heynen is een machine"

Samatta scoort voor de tweede week op rij en bejubelt ploegmaat: "Hij is een machine"
Foto: © photonews

Aly Samatta heeft zijn neus voor doelpunten teruggevonden. Vorige week nog een belangrijke goal tegen Club Brugge, vrijdagavond besliste hij de match tegen Standard met de 0-2. "Maar ik wil vooral de ploeg helpen", zegt de Tanzaniaan.

Voor Genk was het al zeven jaar geleden dat er nog eens gewonnen werd in Luik. "Dit is een historische zege", beseft Samatta. "Het is niet makkelijk om hier de drie punten te pakken. Standard is een ploeg met veel kwaliteit, dus we zijn erg blij met deze overwinning."

Samatta scoorde voor de tweede week op rij. Net na de pauze duwde hij de bal door de benen van Ochoa. "Mijn 22e goal, ja. Het is belangrijk voor een aanvaller om te scoren, maar het is eigenlijk alleen maar een bonus. Ik wil vooral de ploeg helpen", aldus Samatta

Machine 

Samatta had het ook over de fantastische prestatie van ploegmaat Bryan Heynen. Goed voor een doelpunt en een assist én alomtegenwoordig tegen de Rouches. "Iedereen was fantastisch, maar Bryan was toch de man van de match", aldus de topschutter. "Hij is een echte machine."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties