Sterkhouder gelooft in ambities van Union en bevestigt contractverlenging
Redactie vanuit Het Dudenpark
| 0 reacties

Kevin Kis gelooft in ambities van Union en bevestigt contractverlenging

Sterkhouder gelooft in ambities van Union en bevestigt contractverlenging

Union leek zaterdag op weg naar een 15 op 15 in zijn poule in play-off II, tot ene zekere Theo Bongonda daar in zijn eentje anders over besliste. Na de match kregen we evenwel goed nieuws te horen van een van de sterkhouders van de Brusselse club.

Kevin Kis bevestigde na de wedstrijd namelijk aan de aanwezige journalisten dat hij bijtekent tot 2021. De Luikenaar heeft er al een aardige tocht langs verschillende clubs opzitten en lijkt nu de juiste ploeg gevonden te hebben.

De linksvoetige verdediger speelt sinds 2017 voor Union, nadat hij als jeugdspeler de overstap maakte van Racing Genk naar Westerlo om vervolgens aan een zwerftocht langs Eupen, Fortuna SIttard en Roeselare te beginnen. "Ik ben ondertussen 28 en moet ook aan mijn toekomst denken. Op dat gebied is een meerjarig contract voor mij zeker een goede zaak, dat geeft zekerheid." 

Doorgroeien

Union is uiteraard ook een ploeg die momenteel vriend en vijand verbaast met straffe prestaties tegen ploegen uit 1A., eerst al in de Crocky Cup en nu ook in POII. Eigenaar Tony Bloom, die de club heel recent overnam, is steenrijk en ambitieus, en dat zal zeker ook een rol gespeeld hebben in de beslissing van Kis: "Deze club wil verder doorgroeien, ik wil daar graag deel van uitmaken, ook in de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties