AEK Athene is nog niet klaar met winkelen in de Belgische competitie en heeft Anderlecht-aanvaller op het oog

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 20 reacties
AEK Athene is nog niet klaar met winkelen in de Belgische competitie en heeft Anderlecht-aanvaller op het oog

AEK Athene volgt de Jupiler Pro League op de voet. Deze zomer voltrokken ze de huur van Ognjen Vranjes (Anderlecht) en de aankoop van David Simao (Antwerp). Nu zijn ze bereid om nog een speler van RSCA over te nemen.

Isaak Kiese Thelin geniet volgens de Griekse pers interesse vanwege AEK Athene. De Zweedse spits werd vorig seizoen uitgeleend aan Bayer Leverkusen en komt niet echt in de plannen van de recordkampioen voor.

Anderlecht wil zich deze zomer van enkele overbodige spelers ontdoen en staat niet weigerachtig tegenover een transfer van Thelin. Een mogelijk obstakel in de deal is het loon van de aanvaller. Hij verdient jaarlijks zo'n 700.000 euro. En dan is er nog de trasnfersom natuurlijk.

De Zweedse international ligt nog tot 2022 onder contract bij paars-wit en lijkt een goede vorm beet te hebben. Tijdens de voorbereiding op het nakende seizoen scoorde Thelin al drie keer in twee matchen. Wie weet speelt hij zich wel in de gratie van Kompany en is een transfer helemaal niet aan de orde...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties