Euvrard tevreden na zege in oefenpot, Dury beseft: "Nog werk aan de winkel" en "OH Leuven uit 1B had gewoon meer kwaliteit na de wissels"

Euvrard tevreden na zege in oefenpot, Dury beseft: "Nog werk aan de winkel" en "OH Leuven uit 1B had gewoon meer kwaliteit na de wissels"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was interessant om zien: in de tweede helft kon een jong OH Leuven alsnog doorstoten, tegen een weliswaar eveneens erg jong Essevee. "We hebben nog werk aan de winkel."

Coach Euvrard van Leuvense zijde was tevreden van wat zijn youngsters in de tweede helft brachten. Zij gingen van 0-0 nog naar een 1-3 zege voor OHL: "Ze toonden het ook al op training, dus ik was niet verrast. Vooral in de omschakeling waren we gevaarlijk."

Nog veel werk

Francky Dury van zijn kant zag het met lede ogen aan: "Ik denk dat we nog veel werk hebben en dat er nog veel zal moeten bijkomen. Het wordt tijd dat er versterkingen gaan bijkomen", aldus de oefenmeester van Zulte Waregem.

"Op het moment dat we beginnen te vervangen zie je dat een team als OH Leuven dat in 1B speelt gewoon meer kwaliteit heeft. We speelden op een bepaald moment met zeven-acht spelers onder de 22 jaar. Opleiden is goed, maar er moeten ook resultaten en rendement zijn. Ik heb geen mogelijkheden momenteel, ik kan nog geen 90 minuten met dezelfde ploeg spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties