Onyekuru en Ben Yedder maken indruk bij AS Monaco, maar dat levert geen eerste overwinning op

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

Dit weekend staat in Frankrijk de derde speeldag op het menu. AS Monaco nam het thuis op tegen Nîmes Olympique, maar dat leverde niet de drie punten op.

AS Monaco begon met Slimani, Onyekuru (ex-Eupen en Anderlecht), Gelson Martins en Ben Yedder bijzonder aanvallend aan de wedstrijd tegen Nîmes.

Monaco was in de volledige eerste helft beter en kwam ook kort voor de rust op voorsprong. Islam Slimani maakte er in minuut 40 1-0 van op assist van Onyekuru. Net voor de pauze trapte topaankoop Ben Yedder de 2-0 binnen.

Opnieuw geen zege

Na twee nederlagen kon Monaco de eerste zege dus al ruiken, maar het liep in het slot toch weer mis. Jemerson pakte in minuut 55 rood en Romain Philippoteaux maakte een kwartier later de aansluitingstreffer. De paniek sloeg helemaal toe bij Monegasken en in het diepe slot zorgde Kevin Denkey nog voor de gelijkmaker. Monaco begint zo met 1/9 aan de nieuwe competitie en dat zal toch een teleurstelling zijn.