Dit is ons Team van de Week!(*)

Redactie
| 10 reacties
Dit is ons Team van de Week!(*)
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

(*) Belangrijke kanttekening voor deze week: er zijn eigenlijk nog maar zes wedstrijden gespeeld, maar wachten tot november (of later) voor de spelers van Gent, Antwerp, Club Brugge en Charleroi zou de 12 teams die dit weekend in actie al kwamen oneer aandoen zijn.

Doel

In doel hadden we wel enkele opties, zo deed William Dutoit een paar mooie reddingen tegen KV Mechelen. Maar ook de jonge Bodart was belangrijk en hield zijn team een paar keer recht op cruciale momenten, waardoor de comeback nog mogelijk was. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Olivier Deschacht was niet voor het eerst érg sterk bij Essevee, terwijl zijn compatriot achterin Ewoud Pletinckx ook indruk maakte op Stayen. Casper De Norre speelde dan weer een prima partij voor Genk.

Middenveld

Op het middenveld konden we echt niet naast Palaversa, die Oostende echt wel deed draaien in zijn goede minuten: niet zijn eerste wereldpartij dit seizoen. Stef Peeters scoorde een belangrijk doelpunt voor Cercle Brugge, Boya is bij Moeskroen op elke positie dit seizoen de hoeksteen waar Les Hurlus kunnen op bouwen. En wat te zeggen van de flukse Badibanga of de heerlijke Carcela, die het verschil maakte voor de Rouches?

Aanval

Voorin krijgt Samatta opnieuw zijn stekje in het team van de week, al maakte hij eigenlijk wel minder indruk dan vorige week. Hij krijgt het gezelschap van Sakala, die wel een heel andere speler lijkt dan vorig seizoen.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties