Wat denken de tegenstanders van Genk en Club van de loting?

Wat denken de tegenstanders van Genk en Club van de loting?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische teams zijn tevreden met de loting. Hoe zouden de coach van PSG, Thomas Tuchel, en de Salzburg-coach kijken naar hun Belgische opponenten?

Thomas Tuchel, T1 PSG

Thomas Tuchel, de Duitse coach van de Parijzenaars, laat op de website van de UEFA weten wat hij van de poule met Club, Real en Galatasaray vond: "Het zal drie keer een geweldige sfeer worden om in te voetballen. We weten dat we er vanaf de eerste partij zullen moeten staan, en daar gaan we vanaf morgen aan beginnen werken."

Verder is het opvallend dat er geen enkel woord gerept over Club Brugge. Het enige dat besproken wordt, is de dubbele confrontatie tegen Real Madrid, met de eerste plaats in de groep als inzet.

Jesse Marsch, T1 RB Salzburg

Jesse March was alvast in zijn nopjes: "Ik vind dit een geweldige groep, een poule met KRC Genk, Liverpool en Napoli. Natuurlijk wordt de wedstrijd tegen Liverpool een enorme uitdaging, maar ook de andere ploegen zijn sterk. De Belgische kampioen kloppen wordt natuurlijk ook niet evident voor ons. Het is wel een mooie uitdaging!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties