De plaat blijft hangen, ook bij debutant Luckassen: "We zijn goed bezig"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brugge
| 39 reacties

Bij Anderlecht blijven ze in 'The Process' geloven

De plaat blijft hangen, ook bij debutant Luckassen: "We zijn goed bezig"
Foto: © photonews

Er moeten leukere vuurdopen te vinden zijn dan diegene die Derrick Luckassen zondag beleefde. Op het veld van Club Brugge kreeg hij vloedgolf na vloedgolf over zich heen. Maar hij is wel al helemaal mee in het verhaal van Anderlecht.

'Trust the Process'... Het wordt ons al weken door de strot geduwd, maar blijkbaar gebeurt dat ook in Neerpede. "Het was een moeilijke match", begon hij met een understatement. "Na die snelle gelijkmaker kwamen we veel te veel onder druk te liggen. Elke keer we een duel wonnen, verloren we de tweede of derde bal. Dan kom je er niet uit."

Toch heeft Luckassen er vertrouwen in, zoals iedereen bij Anderlecht trouwens benadrukt. "Ik geloof echt in het proces. We zijn met z'n allen goed bezig. We moeten enkel wedstrijden beginnen winnen."

Hij herhaalde het maar liefst drie keer. Dat beeld wordt ons al weken voorgehouden, maar veel progressie is er niet te zien. Waarom is de van PSV geleende verdediger dan zo overtuigd? "Ik ben onder de indruk. We doen zaken op training die ik nog nooit eerder zag. We krijgen tools die ik bij PSV zelfs niet kreeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties