Wanneer Bölöni gevraagd wordt naar Lamkel Zé begint hij over de haargel van Cristiano Ronaldo

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 4 reacties
Wanneer Bölöni gevraagd wordt naar Lamkel Zé begint hij over de haargel van Cristiano Ronaldo

Is Lamkel Zé kalmer geworden? Die vraag werd aan Laszlo Bölöni voorgeschoteld na de match tegen Kortrijk. Een match waarin de Kameroener overigens weer een positieve hoofdrol vertolkte. "Zeer moeilijk om daar een antwoord op te geven", aldus Bölöni.

Lamkel Zé, gek of geniaal? Beide! Zijn goal was geniaal, de viering erna gek. Maar tot ergernissen bij de trainer, zijn ploegmaats of het publiek leidde het ditmaal niet. De Kameroener begint steeds beslissender te worden voor Antwerp.

CR7

Tot groot genoegen van trainer Laszlo Bölöni. "Hij doet echt wel moeite, al kan hij natuurlijk niet van de ene dag op de andere veranderen. Als dat ooit zal gebeuren." Maar moet dat wel? De coach van Antwerp gaf daar zelf het antwoord op met een anekdote over Cristiano Ronaldo.

"Ik zei vroeger tegen Ronaldo dat hij wat minder gel in zijn haar moest doen. Het mag nog, maar gewoon minder. Een beetje vrijheid kan geen kwaad." Spelers als de jonge Ronaldo en Lamkel Zé moeten dus in toom worden gehouden, maar je mag ze niet alles afpakken. Anders werkt het contraproductief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties