Anderlecht-huurling doet ook in Griekenland zijn bedenkelijke reputatie alle eer aan

Anderlecht-huurling doet ook in Griekenland zijn bedenkelijke reputatie alle eer aan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Ognjen Vranjes niet de meest verstandige voetballer ter wereld is, is geweten. Ook dit weekend maakte hij het in Griekenland weer te bont. Hoe gaat Anderlecht af geraken van Vranjes zonder een financiële kater op te lopen?

Vranjes is afgelopen week dertig jaar geworden. En dat moest gevierd worden. De Bosniër trok met enkele ploegmaats naar een discotheek, waar het feestje al snel ontaardde.

Er zijn namelijk beelden opgedoken van Vranjes en co, die in ontbloot bovenlijf anti-Olympiakos liedjes zingen enkele dagen voor de partij tegen... jawel, Olympiakos.

De Olympiakos fans haalden hun gram met een spandoek met daarop Vranjes en Jelena Karleusa. De zangeres beschuldigde eerder dit jaar dat Vranjes haar met de dood bedreigd had, waarna een filmpje gelekt werd van een huilende Vranjes.

De voorzitter van AEK Athene bekijkt nu welke sanctie Vranjes opgelegd krijgt. AEK huurt de verdediger voor een seizoen van Anderlecht. Anderlecht betaalde in 2018 maar liefst 3,2 miljoen euro voor de ondertussen 30-jarige centrale verdediger. Hij ligt nog tot 2022 onder contract bij paars-wit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎊🎈🎉🎁

Een bericht gedeeld door Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties