Reactie Bölöni speelt spelletje met pers na wedstrijd: "Druk? Stel me eens een concrete vraag..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 3 reacties
Bölöni speelt spelletje met pers na wedstrijd: "Druk? Stel me eens een concrete vraag..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni zit weer wat steviger in het Antwerpse zadel. De Roemeense coach had de winst tegen Club Brugge nodig, want het verhaal zou anders wel eens afgelopen kunnen zijn. Achteraf speelde hij een spelletje dribbelen voor gevorderen met de aanwezige pers.

Een collega formuleerde het zo: 'Doet deze zege u meer deugd dan een andere gezien de druk die er was?' Bölöni was echter niet van plan om het zo makkelijk te maken. "Wat bedoelt u? Je moet het kind een naam geven. Je moet de vraag concreet stellen."

Dat ging zo nog een tijdje door. Elke keer werd de vraag concreter tot er net niet gevraagd werd of hij zo goed als buiten lag. "Kijk, ik ga al een tijdje mee in dit beroep. Ik was blij met deze zege, maar dat duurde exact twee minuten. Toen ik hier aankwam, heb ik ook al direct mijn valiezen gemaakt. Zo gaat het nu eenmaal in ons vak."

Kwam de druk dan enkel van de buitenwereld? "Pfff, van wat de pers schreef, bedoelt u? Ik heb in al die tijd nog geen enkele krant gelezen. Wat jullie schrijven, interesseert me niets. Dat kan me niets schelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties