KV Mechelen doet het beter buitenshuis, Thibault Peyre: "Het is een mysterie dat ik niet begrijp"

Jordan Horwood
Arjen T'Sjoen en Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 0 reacties
KV Mechelen doet het beter buitenshuis, Thibault Peyre: "Het is een mysterie dat ik niet begrijp"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op bezoek bij Standard pakte KV Mechelen opnieuw drie kostbare punten buitenshuis. Niet evident want op Sclessin kwam al 6 maanden geen ploeg meer winnen.

Na afloop waren de spelers van Malinwa uiteraard erg fier: "Het was geen mooie wedstrijd, maar we hebben heel veel inzet getoond. We hebben een realistische wedstrijd gespeeld en verdienden uiteindelijk de overwinning", reageerde Clément Tainmont na afloop.

Op verplaatsing doet KV Mechelen het dit seizoen uitstekend. Mochten enkel de uitmatchen meetellen stond KV op dit moment op plek 2 in het klassement. Wat betreft de thuismatchen staat KV Mechelen pas op de elfde plaats: "Het is een mysterie dat ik niet begrijpen. Eigenlijk is het niet normaal want we krijgen heel erg veel steun van ons publiek", vertelde Peyre na afloop.

Hij kwam toch met een uitleg: "We proberen dominanter te spelen in eigen huis en we pakten dan ook al meer tegendoelpunten (14 thuis, 9 uit). Ons publiek is een beetje zoals dat op Standard. Met hun steun kunnen ze echt wel een belangrijke rol spelen in een wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties