Haalt Antwerp play-off 1? Cijfers zijn minder dan vorig jaar, maar spelers geloven erin: "Moet ook"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 7 reacties
Haalt Antwerp play-off 1? Cijfers zijn minder dan vorig jaar, maar spelers geloven erin: "Moet ook"

Wat er ook nog moge gebeuren in de inhaalwedstrijd tussen Antwerp en Gent, The Great Old zal halfweg de Jupiler Pro League in ieder geval in de top-6 staan.

Antwerp telt momenteel al 24 punten in de eerste klasse en wil er graag nog wat punten aan toevoegen in het inhaalduel tegen Gent vlak voor de terugronde. Want: play-off 1 is opnieuw het grote doel van Antwerp en voorlopig staat het team ook in de top-6.

Als we naar vorig seizoen kijken, toen Antwerp play-off 1 haalde, staat The Great Old wel nog enkele punten in het krijt bij hun run van toen. Toen hadden ze op De Bosuil al 31 punten uit vijftien wedstrijden, nu kunnen ze maar op 27 uitkomen.

Willen erbij horen

"We willen erbij blijven horen voor play-off 1. Het was echt nodig om te winnen van Club Brugge om ons in die top-5 te nestelen en te blijven staan. Na onze mindere prestatie tegen Moeskroen was het ook daarom belangrijk om nog eens te winnen", vond Ritchie De Laet al.

Ook kapitein Faris Haroun weet waar het om draait: "Het is mijn taak om de ploeg naar boven te stuwen, op en naast het veld. En ook in de rangschikking ja. We willen zolang mogelijk in die top-6 blijven staan en kijken waar we uitkomen."

Haalt Antwerp play-off 1 dit seizoen?

84%
16%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties