Dennis wil serieuzer worden: "Dan zeggen Hans Vanaken en Ruud Vormer dat ik mijn verstand moet gebruiken"

Redactie
| 13 reacties
Dennis wil serieuzer worden: "Dan zeggen Hans Vanaken en Ruud Vormer dat ik mijn verstand moet gebruiken"

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Emmanuel Dennis is op dreef. Zijn twee doelpunten op het veld van Real Madrid zorgden ervoor dat zijn seizoen niet meer kan mislukken. En toch is dat dé kritiek die telkens terugkeer: dat killersinstinct is er niet.

“Ik was in de jeugdreeksen nochtans een echte doelpuntenmaker”, countert Emmanuel Dennis in Het Laatste Nieuws. “Bij Club Brugge heb ik al op verschillende posities gespeeld en van overal heb ik al gescoord.”

Dennis wil zijn statistieken alvast opkrikken. “Misschien scoor ik dit seizoen wel 25 doelpunten.  Ik hou van doelpunten, hé. Alleen leef ik er niet voor, zoals Cristiano Ronaldo bijvoorbeeld. Ik wil de mensen vooral entertainen. In de spits wil ik scoren, op de flank wil ik dribbelen.” (lacht)

In de spits wil ik scoren, op de flank wil ik dribbelen

 - Emmanuel Dennis 

“Het probleem is vaak dat ik niet voldoende gefocust ben”, kijkt de aanvaller in eigen boezem. “Ik moet serieuzer worden. Soms loop ik op training naar het gele potje terwijl we naar het blauwe moeten lopen. Dan zeggen Hans Vanaken en Ruud Vormer dat ik mijn verstand moet gebruiken.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties