Tiener met verleden bij Genk steekt neus aan het venster en trapt Antwerp voorbij ADO Den Haag

Simon Wauters

Antwerp speelde donderdag een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag. De Great Old haalde het met 3-2.

ADO kwam twee keer op voorsprong, maar Kevin Mirallas en Sander Coopman brachten Antwerp twee keer langszij. De 2-2 viel pas vijf minuten voor tijd.

Maar de thuisploeg won uiteindelijk nog. Diep in de blessuretijd zorgde Bruny Nsimba voor de 3-2. Nsimba is een negentienjarige flankaanvaller. Hij kwam deze zomer over van Racing Genk en voetbalde de afgelopen maanden voor de Antwerpse beloften.

Nsimba speelde nog geen minuut voor de hoofdmacht van Antwerp, maar scoorde vrijdag dus wel goede punten bij László Bölöni. Wordt hij na Robbe Quirynen de tweede tiener die dit seizoen doorbreekt bij Antwerp?