Waasland-Beveren keerde met lege handen naar huis: "Daardoor ben ik teleurgesteld"
Nils Wens
| 2 reacties

Charleroi is aan een uitstekende reeks bezig volgens de trainer van Waasland-Beveren

Waasland-Beveren keerde met lege handen naar huis: "Daardoor ben ik teleurgesteld"
Foto: © photonews

Deze zaterdagavond versloeg Sporting Charleroi Waasland-Beveren (2-0) op speeldag 17 van de Jupiler Pro League. Arnaud Mercier, de trainer van Waasland-Beveren, was teleurgesteld na de wedstrijd.

Waasland-Beveren kon zaterdagavond tot groot ongenoegen van zijn coach niets doen tegen Charleroi. "Ik ben teleurgesteld, omdat ons team vecht in de onderste regionen. Ik zag defensieve passiviteit aan onze kant tijdens de twee doelpunten," zei Arnaud Mercier.

"Bovendien wisten we van de sterktes van Fall, maar toch laten we hem te veel doen. Teleurstellend om iets op te zetten en dan deze doelpunten weg te geven. Daarna moeten we de efficiëntie van Charleroi prijzen, een formidabel team dat een uitstekende reeks heeft gemaakt," zei de trainer van de Waaslanders.

In de tweede helft probeerden de bezoekers de kloof te dichten, maar het lukte niet. "Ondanks onze vele afwezigen probeerden we meer kwaliteit in de tweede helft van de match te stoppen en zagen we meer aanwezigheid en kansen. Maar we gaan met lege handen naar huis! We moeten ons voor de rest laten inspireren door deze laatste 45 minuten", besluit Mercier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties