Reactie Is play-off 1 nu onhaalbaar voor Genk? Ianis Hagi geeft zijn mening

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Is play-off 1 nu onhaalbaar voor Genk? Ianis Hagi geeft zijn mening
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ianis Hagi ging met Racing Genk pijnlijk onderuit in de derby tegen Sint-Truiden. Dat hij eindelijk nog eens een basisstek beet had, deed hem deugd maar de teleurstelling om het slechte resultaat overheerste.

"We moeten nu vooral mentaal sterk blijven", benadrukte Ianis Hagi na de nederlag. "Het is natuurlijk moeilijk als je hard werkt en toch loopt het niet zoals je wil."

"Het gaat om punten pakken in het voetbal en dat lukt op dit moment onvoldoende. We zitten in een moeilijke situatie, maar we moeten blijven gaan en blijven werken."

Gemengde gevoelens

Hagi mocht voor het eerst sinds lange tijd nog eens aan de aftrap komen. "Ik ben natuurlijk blij dat ik opnieuw in de basis stond, maar het is wel heel moeilijk om na zo'n wedstrijd niet teleurgesteld te zijn."

Na deze nieuwe opdoffer lijkt play-off 1 verder weg dan ooit voor de landskampioen, al wil Hagi de strijdbijl nog niet begraven. "De kloof is groot, maar wij moeten nu zorgen dat we een reeksje neerzetten en dan zijn we hopelijk opnieuw vertrokken en slagen we er alsnog in om te staan waar we horen te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties