Haroun lovend over de maturiteit en de concentratie bij Antwerp: "Want dit zijn de moeilijkste matchen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit de Freethiel
| 3 reacties

Faris Haroun was lovend over de maturiteit die Antwerp voor de dag bracht tegen Waasland-Beveren

Haroun lovend over de maturiteit en de concentratie bij Antwerp: "Want dit zijn de moeilijkste matchen"

Vrijdagavond zagen we een bijzonder matuur Antwerp op het veld van Waasland-Beveren. Amper iets weggeven en zelf vier keer scoren en dat tegen een ploeg uit de rechterkolom van het klassement, een match waar de manschappen van Bölöni het vroeger in het seizoen soms lieten afweten.

Antwerp kwam tegen Waasland-Beveren op voorsprong en verijdelde het gevaar van gemakzucht. Waar de bonus tegen Moeskroen en Oostende uit handen werd gegeven, ging de Great Old nu meteen op zoek naar de 0-2.

"Je begint, met alle respect, als favoriet aan de partij en dat zijn de gevaarlijkste matchen. We moesten dus een zekere maturiteit tonen en het proberen af te maken en dat hebben we perfect uitgevoerd", was Faris Haroun opgetogen na de 0-4 overwinning.

Vermoeidheid?

"Verdedigend hebben we zo goed als niks weggegeven en offensief was het zeer sterk. We waren 100% geconcentreerd", was de aanvoerder lovend over de teamprestatie. En dat amper 70 uur na de bekermatch, inclusief verlengingen en strafschoppen.

"We maken het onszelf gemakkelijk door op voorsprong te komen. Als je hier op achterstand komt, op dit veld en in dit slechte weer, dan moet je al snel uit je reserves gaan putten, maar dat was niet nodig. We hebben het gaspedaal niet te diep moeten induwen. Maar zelfs met vermoeidheid in de benen moesten we in staat zijn om de wedstrijd winnend af te sluiten", besloot Haroun.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties