Internazionale heeft ervaren verdediger bijna beet

Redactie
Internazionale heeft ervaren verdediger bijna beet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Meunier - Benteke - Vanden Borre - Kagelmacher - Marecek - Young - Roef - Habibou

Internazionale heeft ervaren verdediger bijna beet

Ashley Young staat heel dicht bij een contract bij Internazionale. Hij is einde contract bij Manchester United en zo zou de 34-jarige verdediger voor een spotprijsje naar Italië kunnen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/01

Anthony Vanden Borre is officieel aangesloten bij Anderlecht

Anderlecht heeft Anthony Vanden Borre zijn papieren in orde gemaakt. Het was nog wachten op een officieel papier vanuit TP Mazembe en dat is nu ook aangekomen. Hij is dus officieel aangesloten bij de club. (Lees meer)


Knowlegde Musona en Emmanuel Sowah ruilen Anderlecht voor Eupen

Het hing al een tijdje in de lucht en is nu ook officieel. Twee spelers maken de overstap van Anderlecht naar Eupen. (Lees meer)


Het gaat héél snel voor ex-speler STVV: 'Bod van 15 miljoen euro geweigerd, diverse Premier League-ploegen geïnteresseerd'

Het gaat snel met de carrière van een ex-speler van STVV. Een bod van vijftien miljoen euro? Dat is al niet meer voldoende. (Lees meer)


'Minstens zes topteams willen Thomas Meunier wegkapen uit Parijs'
Foto: © photonews

'Minstens zes topteams willen Thomas Meunier wegkapen uit Parijs'

Thomas Meunier is op 30 juni einde contract bij PSG en tot op heden is er nog geen sprake van een contractverlenging. En dat heeft de Europese top gezien, want quasi iedereen heeft wel trek in de Rode Duivel. (Lees meer)


'Nieuwe wending in zaak Benteke' - Opening voor Club Brugge?

Club Brugge wil er graag een spits bij - al is het volgens blauw-zwart niet absoluut van moeten. Al even wordt daarbij gedacht aan Christian Benteke, waarover nu een nieuwe wending te vertellen valt. (Lees meer)


Internazionale wil Eriksen absoluut hebben

Het is Internazionale menens. De Italiaanse topclub wil doorzetten voor Christian Eriksen van Tottenham Hotspur en heeft daar 12 miljoen euro voor over volgens de Engelse media. 


Gary Kagelmacher (KV Kortrijk) weigert selectie om transfer te forceren: "Mentaal niet in staat om te spelen"

Het lijkt wel de nieuwe mode in de wintermercato: laten weten aan je ploeg dat je niet meer wil spelen om zo een transfer te versieren. Het is ook in Kortrijk niet anders. (Lees meer)


'Interesse in Gentse aanvaller, die zich absoluut niet populair aan het maken is en weg moet'

KAA Gent heeft er een prima 2019 opzitten, maar wil in 2020 meedingen voor het allerhoogste in België. En dus moet er nog wel een en ander gebeuren. (Lees meer)


Jeugdproduct Genk heeft transfer te strikken

Florian Loshaj, een gewezen jeugdproduct van KRC Genk, trekt van het Roemeense CSM Iasi naar het Poolse Cracovia Krakau. In het verleden speelde hij ook bij onder meer bij MVV en Roda JC.


'KRC Genk heeft oud target (dat ook gewild was door Standard) opnieuw in het vizier'

'KRC Genk heeft oud target (dat ook gewild was door Standard) opnieuw in het vizier'

KRC Genk wil in 2020 opnieuw naar boven gaan denken en deed daartoe al enkele wintertransfers. Toch zit het niet stil. (Lees meer)


Habib Habibou moet vertrekken bij Sporting Lokeren, Teplice trekt aan mouw van Lukas Marecek

Even was er nog een optie tot opflakkering, maar de winterstage bracht geen zoden aan de dijk en dus is het definitief einde verhaal voor een speler van Sporting Lokeren. (Lees meer)


'KAA Gent wil Roef losweken bij Anderlecht, maar heeft nog een alternatief binnen Jupiler Pro League'

AA Gent wil zich graag versterken met een doelman en speurt daarbij de Belgische markt af. Het heeft twee pistes lopen. (Lees meer)


KV Oostende wil Palaversa langer houden

KV Oostende zou Ante Palaversa volgens Het Nieuwsblad een jaartje langer willen huren van Manchester City.



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties