Manchester United leent overbodige verdediger uit aan Estudiantes

Redactie
Manchester United leent overbodige verdediger uit aan Estudiantes
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Berge - Dompé - Soisalo - Lapeña Ruiz - Suso - Krmenčík - Castelo Podence - Rojo

Manchester United leent overbodige verdediger uit aan Estudiantes

Manchester United stalt Marcos Rojo tot het einde van het seizoen bij Estudiantes, de Argentijnse club waar hij de jeugdreeksen doorliep.

Rojo kwam dit seizoen nog niet verder dan 120 minuten in de Premier League en mag dus elders op zoek naar speelminuten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/01

Simon Paulet ruilt Swansea voor Westerlo

Westerlo heeft zich donderdagnamiddag versterkt met Simon Paulet. Dat is een negentienjarige Belg die overkomt van Swansea. (Lees meer)


Wolverhampton legt twintig miljoen euro op tafel voor Daniel Podence

Wolverhampton heeft een offensieve versterking beet. De club van Leander Dendoncker betaalt 19,6 miljoen euro om Daniel Podence los te weken bij Olympiakos. (Lees meer)


UPDATE: Deal bijna rond - Berge onderweg naar Sheffield voor medische testen
Foto: © photonews

Racing Genk is Sander Berge bijna kwijt aan Sheffield United

De kans dat de wedstrijd tegen KAA Gent zijn laatste was voor Racing Genk is reëel. Sander Berge staat namelijk op het punt de club te verlaten voor Sheffield United. (Lees meer)


Viktoria Plzen meldt zelf dat Krmencik op weg is naar Club Brugge

Een verrassende wending in de zoektocht van Club Brugge naar een nieuwe goalgetter; terwijl de onderhandelingen met Gaich stroef lopen meldde het Tsjechische Viktoria Plzen dat Michael Krmencik op weg is naar blauw-zwart. (Lees meer)


Mikael Soisalo verlaat Zulte Waregem op huurbasis voor Portugese bestemming

Door de komst van Bassem Srarfi is Mikael Soisalo een plaatsje gedaald in de pikorde bij Zulte Waregem. Hij mag elders minuten maken dit seizoen. (Lees meer)


Sevilla huurt Suso van AC Milan

Sevilla FC heeft zich versterkt met rechtsbuiten Suso. De 26-jarige Spanjaard komt over van AC Milan. Hij wordt tot medio 2021 uitgeleend aan Sevilla.


Eupen laat Spaanse verdediger gratis vertrekken

Adrian Lapena ligt niet langer onder contract bij KAS Eupen. De Spaanse centrale verdediger schopte het bij de Panda's niet verder dan de eerste twee matchen van het seizoen. Nu mag hij alweer gratis vertrekken. Hij tekende een deal bij CD Castellón, een club uit de Spaanse derde klasse.


Van de B-kern van Gent naar Zulte Waregem: 'Transfer van Dompé is bijna rond'
Foto: © photonews

Jean-Luc Dompé gaat KAA Gent verlaten voor Zulte Waregem

Gent is al actief geweest tijdens de wintermercato en opnieuw is er een transfer op til bij de Buffalo's. De overbodige Jean-Luc Dompé is bijna van de hand. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties