Speelt Anderlecht 'cavalier seul'? Paars-wit kijkt naar opzijgeschoven Verschueren om met UEFA te praten
Dennis Rosiers
| 193 reacties

Anderlecht wil toch nog proberen de play-offs in één of andere vorm te spelen

Speelt Anderlecht 'cavalier seul'? Paars-wit kijkt naar opzijgeschoven Verschueren om met UEFA te praten

Donderdagmiddag tijdens het overleg van de Pro League leek Marc Coucke zich gewonnen te geven en zich neer te leggen bij de beslissing om de competitie te stoppen. Achter de schermen lijkt dat niet het geval te zijn en kijken ze naar Michael Verschueren om bij de UEFA een ander signaal te geven.

Het lijkt erop dat Anderlecht alleen staat in zijn wens om nog verder te spelen. Antwerp heeft daar sowieso ook nog zin in, maar die hebben nog het vooruitzicht op de bekerfinale om hun Europees ticket veilig te stellen. Anderlecht vindt het sowieso te vroeg om er nu al definitief mee te stoppen als de grotere competities wel nog uit hun pijp willen komen.

Coucke en co kijken nu richting Michael Verschueren, die via zijn contacten bij het ECA toch wel een directe lijn richting UEFA heeft, weet Het Nieuwsblad. Anderlecht dacht dat ze op de laatste speeldag nog een goeie kans hadden op play-off 1 en mogelijk een Europees ticket. 

Anderlecht had het geld broodnodig en zit nu met spelers die ze moeten betalen om niks te doen. Verschueren zou bij de UEFA toch wel wat argumenten kunnen voorleggen. Maar of dit gaat geapprecieerd worden door de rest van de Pro League...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties