'Liverpool wil tot twee keer toe shoppen bij Borussia Mönchengladbach'

Redactie
'Liverpool wil tot twee keer toe shoppen bij Borussia Mönchengladbach'
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Liverpool wil tot twee keer toe shoppen bij Borussia Mönchengladbach'

Liverpool zou wel wat zien in zowel Denis Zakaria als Marcus Thuram. Volgens Duitse media azen de Engelsen op beide spelers van Borussia Mönchengladbach.

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/04

La Louvière haalt jeugdproduct Anderlecht binnen

La Louvière heeft een nieuwe aanwinst bekendgemaakt in de vorm van Nelson Azevedo Janelas. Dat heeft de club bekendgemaakt. Azevedo was ooit nog jeugdspeler van Anderlecht.


Union heeft zich versterkt met Deniz Undav

De competitie in 1B zit er op, maar in de bestuurskamers wordt hard gewerkt om het volgende seizoen voor te bereiden. Union heeft intussen een eerste zomertransfer beet. (Lees meer)


Zulte Waregem zet ambities richting Super League kracht bij met nóg vijf nieuwkomers

Zulte Waregem toont ambitie om volgend jaar ook op het vrouwentoneel een goed figuur te slaan, in de Super League als dat even kan (en mag). Het deed daartoe al heel wat interessante transfers. (Lees meer)


OH Leuven pakt groots uit en haalt twee Red Flames terug naar de vertrouwde grond

De vrouwenploeg van OH Leuven zag met Baldewijns, Hannecart en Wiard enkele ervaren pionnen vertrekken, maar zal dat opvangen met de komst van twee speelsters met internationale ervaring. (Lees meer)


Ook dat nog? 'AC Milan wil opnieuw komen onderhandelen bij Anderlecht omtrent Alexis Saelemaekers en kan troefkaart op tafel leggen'

RSC Anderlecht zal deze zomer overduidelijk geld nodig hebben, zoveel is ondertussen duidelijk aan het worden. Maar hoe zit het nu met bijvoorbeeld Alexis Saelemaekers? (Lees meer)


'Karius terug naar Liverpool'

Turkse media zijn duidelijk: voor Loris Karius is er geen toekomst bij Besiktas en dus moet hij terug naar Liverpool. Springt Anderlecht in de dans?


Luik langer door met coach

Club Luik en Drazen Brncic hebben een overeenkomst met elkaar gevonden om langer door te gaan samen. Dat laat de club weten in een persbericht.


'Zidane overtuigt Marcelo'

Marcelo leek klaar om Real Madrid te verlaten, maar volgens Spaanse bronnen zou Zinedine Zidane hem overtuigd hebben toch te blijven.


Toekomst Dybala en De Ligt staat vast

Matthijs De Ligt en Paulo Dybala mogen niet weg bij Juventus. Aanbiedingen op andere spelers worden overwogen, maar de twee steunpilaren moeten zeker blijven klinkt het bij Calciomercato.Transfernieuws en Transfergeruchten 06/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties