Transfernieuws en Transfergeruchten 09/04: Mæhle - Diatta - Van Poppel - Labbadia - Dennis

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/04: Mæhle - Diatta - Van Poppel - Labbadia - Dennis
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Kassa kassa voor Club Brugge: 'Zeven geïnteresseerden in Emmanuel Dennis, deze club wil voluit gaan'

Club Brugge is zo goed als zeker kampioen en mag zich dus ook opmaken voor de vetpotten van de Champions League - als de UEFA niet tussenkomt uiteraard. Maar er kunnen ook nog transfers gebeuren, uiteraard. (Lees meer)


'Dit wordt de opvallende opvolger uit JPL van Bölöni bij Antwerp'

'Dit wordt de opvallende opvolger uit JPL van Bölöni bij Antwerp'

Laszlo Bölöni liet duidelijk verstaan dat hij volgend seizoen wel eens niet langer coach zou kunnen zijn van Antwerp. En dus valt het af te wachten wie de opvolger zal worden. (Lees meer)


'Gegeerd wild: goudhaantje Club Brugge heeft clubs voor het uitkiezen en kan naar Engeland, Italië of Nederland'

De competitie ligt dan weliswaar voorlopig (en definitief?) stil in België, maar de transfermarkt is natuurlijk nog steeds helemaal open. En daar is de strijd helemaal aan het losbarsten. (Lees meer)


Nieuwe coach voor Lukebakio en Boyata

Bruno Labbadia is de nieuwe coach van Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio bij Hertha Berlijn. Zijn contract gaat nu al in en niet pas volgend seizoen. Hij is al de vierde trainer van de hoofdstedelingen dit jaar.


Hannelore Van Poppel ruilt OH Leuven voor Kontich

Ook het vrouwenvoetbal staat bol van de transfers. Ook in eerste nationale zijn er ploegen genoeg die ambities tonen. (Lees meer)


Joakim Maehle staat op het lijstje van Atalanta

Timothy Castagne ligt nog maar één seizoen onder contract bij het Italiaanse Atalanta. De rechtsachter lijkt niet van plan te blijven omdat hij meer speeltijd wil. De Serie A-club heeft echter al een vervanger op het oog. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 08/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties