Peter Vandenbempt ziet dat er nog heel wat te beslissen valt: "Misschien komt er iemand met het gekke idee om de 30e speeldag nog af te werken"

Jens Nimmegeers
| 3 reacties
Peter Vandenbempt ziet dat er nog heel wat te beslissen valt: "Misschien komt er iemand met het gekke idee om de 30e speeldag nog af te werken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag zal het duidelijk worden of de competitie hervat wordt. Voorlopig staat de stopzetting van de competitie gepland en zal de nieuwe competitie in augustus aanvatten.

Het eerste weekend van augustus kunnen we dus weer voetbal verwachten. Welke wedstrijden dat zullen zijn is nog niet zeker. Peter Vandenbempt vraagt zich alvast af welke wedstrijden prioriteit zullen genieten.

"Zal de bekerfinale dan gespeeld worden? Of kiezen ze voor de promotiewedstrijd tussen OH Leuven en Beerschot? Misschien komt er iemand zelfs met het gekke idee om de 30e speeldag af te werken", aldus Vandenbempt aan Sporza.

Ook over het kampioenschap valt nog heel wat te beslissen. Club Brugge staat dan wel 15 punten voor, maar zullen ze de titel ook toegediend krijgen?

Ook Vandenbempt weet dat er nog heel wat te beraden valt. "Welke ploegen spelen volgend seizoen in welke afdeling en op welke manier? Daarover is een compromis nog veraf. Er zullen nog veel discussies volgen om op 15 mei tot een besluit te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties