Anderlecht moet op zoek naar centrale verdediger: 'Luckassen en Sandler moeilijk te houden'
Dennis Rosiers
| 35 reacties

Anderlecht moet op zoek naar centrale verdediger

Anderlecht moet op zoek naar centrale verdediger: 'Luckassen en Sandler moeilijk te houden'
Foto: © photonews

Anderlecht moet op zoek naar nieuwe (centrale) verdedigers. Het is op dit moment prioriteit nummer een voor paars-wit. De Nederlandse huurlingen Luckassen en Sandler hebben het best naar hun zin in Brussel en willen ook volgend seizoen voor Anderlecht spelen.

De financiële toestand van Anderlecht lijkt dit niet toe te zullen laten. Derrick Luckassen wordt geleend van PSV, die een prijskaartje van vijf miljoen euro op zijn hoofd kleefde. Naar alle waarschijnlijkheid onhaalbaar voor Anderlecht. Luckassen gaf eerder al aan absoluut niet terug te willen keren naar Eindhoven.

Philippe Sandler, die erg weinig speelde door een blessure, keert in principe terug naar Manchester City na zijn uitleenbeurt. Dat staat te lezen in het Nieuwsblad. Het zou kunnen zijn dat hij volgend seizoen opnieuw wordt uitgeleend aan Anderlecht, al is het niet duidelijk wat de plannen zijn van Manchester City.

Met Kompany, Cobbaut en de jonge talenten Kana en Sardella is de spoeling achterin wel héél dun geworden. Hannes Delcroix keert bovendien terug na zijn uitleenbeurt bij RKC. Hoe dan ook wordt het een prioriteit om een verdediger binnen te halen die het klappen van de zweep kent. Niet evident, gezien de precaire financiële situatie waarin Anderlecht zich bevindt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties