McTominay nog tot 2025 bij 'Red Devils'

Redactie
McTominay nog tot 2025 bij 'Red Devils'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Meunier - Dessers - Ngadeu - Acolatse - Dessoleil - Schneiderlin - Middag - Rus

McTominay nog tot 2025 bij 'Red Devils'

Scott McTominay heeft in zijn carrière geen andere club gekend dan Manchester United en dat zal nog wel even zo blijven. Dinsdag maakte de club namelijk bekend dat de 23-jarige middenvelder heeft bijgetekend tot 2025.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06

Juventus haalt Arthur Melo weg bij Barcelona

De transfermarkt begint zich stilaan op gang te trekken. Er worden weer deals van tientallen miljoenen gedaan. Volgens Sky Sports is de transfer van Arthur Melo naar Juventus dan ook rond. (Lees meer)


Thibault De Smet verruilt STVV voor Stade Reims

Zoals eerder op de dag al aangekondigd, gaat Thibault De Smet naar Frankrijk. De linksback verruilt STVV voor Stade Reims. (Lees meer)


OFFICIEEL: Speelster Anderlecht keert terug naar eigen land

De Roemeense Laura Rus verlaat deze zomer RSC Anderlecht. Dat nieuws is inmiddels geofficialiseerd. (Lees meer)


Morgan Schneiderlin gaat terug in Frankrijk voetballen

OGC Nice heeft de transfer van Morgan Schneiderlin afgerond. De 30-jarige middenvelder is een jeugdproduct van Strasbourg, maar was sinds 2008 in Engeland actief. Achtereenvolgens bij Southampton, Manchester United en nu Everton.


Dorian Dessoleil blijft Charleroi tot 2025 trouw

Andermaal contractnieuws bij Sporting Charleroi. Vier dagen na de contractverlenging van ouderdomsdeken Nicolas Penneteau was het de beurt aan aanvoerder Dorian Dessoleil om zijn lot langer aan de club te verbinden. (Lees meer)


STVV verkoopt Elton Acolatse aan Hapoel Beer Sheva

Sint-Truiden heeft Elton Acolatse definitief van de hand gedaan. De Truienaars vonden een akkoord met zijn huurclub Hapoel Beer Sheva. (Lees meer)


Sint-Truiden ontvangt bod van drie miljoen euro op Yuma Suzuki

Ziet Sint-Truiden straks nog een basispion vertrekken. Aanvoerder Jordan Botaka werd weggeplukt door KAA Gent en nu heeft de Zuid-Limburgse club een moeilijk te weigeren bod ontvangen op Yuma Suzuki. (Lees meer)


'Strijd om Oranje Leeuwin breekt helemaal los'

De strijd om Oranje Leeuwin Tessel Middag kan rustig verder gaan. Heel veel teams zijn inmiddels geïnteresseerd. (Lees meer)


STVV-verdediger Thibault De Smet gevolgd door Stade Reims

Stade Reims ziet wat in Belgische verdedigers. De voorbije jaren kwamen ze Thomas Foket wegplukken uit de Jupiler Pro League en kochten ze Björn Engels. Nu hebben ze iemand van Sint-Truiden op het oog. (Lees meer)


Franse topclub gecharmeerd door Ngadeu, Gent kleeft prijskaartje van 8 cijfers op verdediger

Ngadeu van KAA Gent wekt interesse op bij Olympique Lyon

Michael Ngadeu kan terugblikken op een sterk debuutseizoen in de Jupiler Pro League. Ook in het buitenland is dat niet onopgemerkt voorbijgegaan. Zo zou Olympique Lyon gecharmeerd zijn door de Kameroener van KAA Gent. (Lees meer)


Bild weet het zeker: Thomas Meunier tot 2024 bij Borussia Dortmund

De volgende bestemming in de carrière van Thomas Meunier lijkt bekend. De komende jaren zal de gewezen speler van Club Brugge voor Borussia Dortmund uitkomen. (Lees meer)


Racing Genk en Heracles Almelo zouden een akkoord hebben over de transfer van Cyriel Dessers

Racing Genk en Heracles Almelo hebben volgens Het Laatste Nieuws een overeenkomst gevonden over de transfer van Cyriel Dessers. Op 1 juli zou de deal worden geofficialiseerd. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties