Antwerp verwacht zich niet aan dubbele gordel van Cercle Brugge: "Ze willen winnen en ze willen dat op hun manier doen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties

Antwerp verwacht zich niet aan dubbele gordel van Cercle Brugge

Antwerp verwacht zich niet aan dubbele gordel van Cercle Brugge: "Ze willen winnen en ze willen dat op hun manier doen"

Op de eerste speeldag dwong Antwerp een paar goede kansen af en gaf het zelf nauwelijks iets weg, maar toch geraakte de Great Old niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Cercle Brugge zal minder defensief voor de dag komen, denkt Ivan Leko.

Het 'gameplan' van Moeskroen in de Bosuil was duidelijk. Vijf verdediger, nog eens vier verdedigers ervoor en voorin de onvermoeibare Postolachi die achter elke bal aanliep. Het leverde les Hurlus een punt op, dankzij puik keeperswerk van Koffi, een geweldig schot van Bakic en de iets te slome opbouw van Antwerp.

De manschappen van Ivan Leko moesten zelf het spel maken en dat zal volgens de Kroaat minder hard het geval zijn tegen Cercle Brugge, de tegenstander van zondagnamiddag. "Nee, zij zullen minder defensief voor de dag komen", aldus Leko.

"Ze spelen thuis en ze houden van aanvallen. Ze hebben daar ook de spelers voor. Ze willen winnen en ze willen dat op hun manier doen. Hun coach (Paul Clement, nvdr.) heeft ervaring op het hoogste niveau. Een niveau waar wij van moeten durven dromen", besloot de oefenmeester van RAFC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties