Aston Villa denkt aan terugkeer Tammy Abraham

Redactie
Aston Villa denkt aan terugkeer Tammy Abraham

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ibrahimovic - Tonali - van de Beek - Rigo - Reca - McKennie - Doherty - Abraham

Aston Villa denkt aan terugkeer Tammy Abraham

Na een goede seizoensstart leek Chelsea met Tammy Abraham hun nieuwe eerste spits te hebben gevonden, maar ondertussen lijkt met de komst van Timo Werner Abraham zich te moeten schikken in een rol als reserve. Aston Villa hoopt op een terugkeer van de Engelse spits.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08

Niet Inter maar wel AC Milan voor Tonali

Internazionale had zijn pijlen gericht op Sandro Tonali, maar de deal ketste af. Nu is het AC Milaan dat met het jonge talent van Brescia aan de haal lijkt te gaan. Eerst zou Milan hem huren voor 10 miljoen euro, op hem vervolgens definitief over te nemen voor nog eens 20M euro. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano.


Bravo verlaat Man City voor Real Betis

Claudio Bravo was einde contract bij Manchester City, maar lang heeft de 37-jarige doelman niet zonder club gezeten. De Chileense international vindt onderdak bij Real Betis, dat hem een contract voor een seizoen liet ondertekenen.


Dante Rigo wordt wellicht opnieuw uitgeleend door PSV

Al meer dan 13 jaar voetbalt Dante Rigo bij PSV. Op zijn grote doorbraak bij de Eindhovense club is het nog minstens een jaar wachten, want onze landgenoot staat voor een nieuwe uitleenbeurt. (Lees meer)


Everton bindt centrale verdediger langer aan zich

Michael Keane droeg de voorbije drie jaar het shirt van Everton en de Engelse verdediger doet er nog eens vijf jaar bij. Dat meldden de Toffees via de officiële clubkanalen.


Zlatan Ibrahimovic doet er nog een jaartje AC Milaan bij

Zlatan Ibrahimovic heeft er nog niet genoeg van. De 38-jarige Zweed heeft zijn contract bij AC Milaan verlengd. (Lees meer)


Geen Barcelona of Real Madrid, maar Manchester United gaat aan de haal met Donny van de Beek

Donny van de Beek is grof wild op de transfermarkt en verschillende Europese topclubs vechten om zijn handtekening, maar het lijkt Manchester United te worden die met de middenvelder aan de haal gaan. (Lees meer)


Serge Aurier zegt 'nee' tegen Wolverhampton, AC Milaan lijkt volgende bestemming

Door de komst van Matt Doherty is Serge Aurier overbodig bij Tottenham. De Ivoriaanse rechtsachter wou niet de omgekeerde beweging maken en lijkt op weg naar AC Milaan.


Barcelona denkt aan Maxi Gomez om landgenoot Luis Suarez te vervangen

Barcelona zal het volgend seizoen moeten doen zonder Luis Suarez en Lionel Messi. Als vervanger van die eerste denkt het aan diens landgenoot Maxi Gomez van Valencia.


Matt Doherty komt defensie Tottenham versterken

Leander Dendoncker kan afscheid nemen van Matt Doherty. De Ierse vleugelverdediger trekt richting Tottenham. (Lees meer)


Inter Milaan blijft interesse tonen in Tanguy Ndombele

Tanguy Ndombele mag beschikken bij Tottenham en voornamelijk Inter Milaan wil de Franse middenvelder graag overnemen. Maar het wil geen 60 miljoen betalen aan Tottenham.


Racing Genk houdt Arkadiusz Reca, verdediger van Atalanta, in de gaten

Arkadiusz Reca lijkt na een uitleenbeurt aan SPAL gewoon weer terug te keren naar Atalanta, tenzij Racing Genk daar anders over beslist. (Lees meer)


Weston McKennie laat Schalke achter zich en trekt voor een jaar naar Juventus

Weston McKennie heeft zijn transfer van Schalke 04 naar Juventus afgerond. De Amerikaan wordt gehuurd door de Italiaanse topclub. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties