'James Rodriguez op weg naar Everton'

Redactie
'James Rodriguez op weg naar Everton'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Rodríguez Rubio - Rakitic - van de Beek - Anita - De Norre - Jemelka - Wernersson - Havertz

'James Rodriguez op weg naar Everton'

James Rodriguez zou eerstdaags de overstap maken naar Everton, waar hij herenigd zou worden met Carlo Ancelotti, met wie de Colombiaan al samenwerkte bij Real Madrid en Bayern München.  Dat weet Sky Sports. De Colombiaanse spelmaker was in ieder geval niet aanwezig op de eerste training van de Madrilenen maandag.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08

Vurnon Anita keert terug naar Eredivisie

Vurnon Anita tekende maandag een eenjarig contract bij RKC. De ex-speler van onder meer Ajax en Newcastle United zat sinds kort zonder club, nadat zijn contract bij CSKA Sofia afliep.

Anita speelde op een blauwe maandag nog drie keer voor Oranje.


'Rakitic legt medische testen af bij Sevilla'

De Spaanse krant Marca liet maandagmiddag weten dat Ivan Rakitic bezig is aan zijn medische testen. Verlopen die positief, dan wordt de Kroatische middenvelder eerstdaags officieel voorgesteld. 

Het zou voor de Barcelona-speler zijn tweede passage worden bij Sevilla.


Tottenham mengde zich in de debatten voor Donny van de Beek

Na twaalf jaar bij Ajax gaat Donny van de Beek de Amsterdamse club verlaten. De middenvelder verkast weldra naar Manchestet United, dat plots nog hevige concurrentie kreeg van Tottenham Hotspur. (Lees meer)


Chelsea-target Kai Havertz stuurt kat naar medische testen van Bayer Leverkusen

Kai Havertz wordt al een poos in verband gebracht met een overgang naar Chelsea. Het Duitse toptalent wil zelf ook graag vertrekken en probeert zijn transfer nu af te dwingen. (Lees meer)


Victor Wernersson staat voor een vervroegde overstap naar KV Mechelen

Wouter Vrancken moet niet tot janauri wachten om zijn nieuwe Zweedse linksachter in te zetten, zoals aanvankelijk de bedoeling was. (Lees meer)


'OHL wil gehavende defensie versterken met een Tsjech en een oude bekende van Brys die voor Genk uitkomt'

Genk-verdediger Casper De Norre wordt in verband gebracht met OHL

Oud-Heverlee Leuven wil zich in het defensieve compartiment versterken. Meteen na de promotie geraakten drie sterkhouders langdurig geblesseerd en nu de interlandbreak is begonnen is er even tijd om nieuwkomers in te passen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties