Sevilla weigert Jules Kounde te verkopen aan Manchester City

Redactie
Sevilla weigert Jules Kounde te verkopen aan Manchester City
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Cavani - Arturo - Oxlade-Chamberlain - Morata - Koundé - Callejon - Wagué

Sevilla weigert Jules Kounde te verkopen aan Manchester City

Geen Manchester City voor Jules Kounde. De Franse verdediger mag Sevilla niet verlaten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/09

📷 De eerste training van Alex Morgan bij ... Tottenham

Alex Morgan werd in het voorjaar moeder van een eerste dochter, maar is nu opnieuw volop bezig met voetballen. En daarvoor trekt ze opnieuw naar Europa. (Lees meer)


Russische interesse in Jesse Lingard

Jesse Lingard kan naast de interesse van Tottenham ook rekenen op de belangstelling van Zenit Sint-Petersburg. De Russen hebben wel af te rekenen met heel wat concurrentie in de strijd om de creatieve middenvelder.


Arsenal kiest voor Alex Runarsson van Dijon als tweede doelman

Arsenal heeft een nieuwe tweede doelman aangetrokken. En dat is allesbehalve een bekende naam. (Lees meer)


Lazio wil transfervrij Callejon oppikken

José Callejon zit nog zonder club, nadat zijn contract bij Napoli afliep. Lazio hoopt aan de haal te gaan met de ervaren Spanjaard.


Wolverhampton hoopt op Alex Oxlade-Chamberlain

Alex Oxlade-Chamberlain kan rekenen op de interesse van Wolverhampton. De middenmotor wil de middenvelder graag wat meer speeltijd geven.


Geen Luis Suarez of Edin Dzeko, maar Alvaro Morata voor Juventus

Luis Suarez leek lange tijd de nieuwe spits te worden van Juventus, maar de Uruguayaan lijkt nu toch eerder op weg naar Atlético Madrid. (Lees meer)


Edinson Cavani transfervrij aangeboden bij Real Madrid

Real Madrid heeft een wel heel erg interessante speler gratis aangeboden gekregen. Niemand minder dan Edinson Cavani zou er de back-up van Karim Benzema moeten worden. (Lees meer)


'Wesley Hoedt keert terug naar Lazio Roma'

De voorbije weken werd Wesley Hoedt vaak gelinkt aan een terugkeer naar België.Zijn naam viel bij Club Brugge, Anderlecht en Antwerp, maar de drie clubs vissen wellicht achter het net. (Lees meer)


Barcelona leent ex-speler van Eupen uit

FC Barcelona laat Moussa Wagué wat ervaring opdoen in Griekenland. De Catalaanse club leent de ex-verdediger van KAS eupen voor een seizoen uit aan PAOK Saloniki.


Luis Suarez zou Barcelona verlaten voor Atlético Madrid

Het huwelijk tussen Luis Suarez en FC Barcelona is na zes jaar aan een einde gekomen. Volgens Spaanse bronnen heeft de Uruguayaanse spits zijn contract laten ontbinden. (Lees meer)


Emmanuel Dennis geschrapt van transferlijstje? Marseille heeft zijn nieuwe aanvaller gevonden

Dit weekend hield een enkelblessure Emmanuel Dennis van het veld bij Club Brugge. De Nigeriaan wordt in verband gebracht met een transfer, al kunnen we een van de gelinkte clubs al van het lijstje schrappen: Olympique Marseille. (Lees meer)


Nieuwe versterking Inter geland in Milaan

Inter Milaan wil dit seizoen meer dan ooit de luis in de pels van Juventus worden. De ploeg van Antonio Conte lijfde eerder al Hakimi en Kolarov in, maar de kous is duidelijk nog niet af. Maandag wordt wellicht een stevige concurrent voor Nainggolan voorgesteld. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties