De top-3 van speeldag 7 in ons prono- en managerspel

Redactie
| 0 reacties
De top-3 van speeldag 7 in ons prono- en managerspel

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug. De voorbije twee seizoenen won Aernout Van Lindt, dit seizoen leggen meer concurrenten dan ooit hém het vuur aan de schenen.

Maar misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan! De winnaars van de voorbije speeldag zijn alvast bekend (onder voorbehoud van eventuele aanpassingen later, want er moeten mogelijk nog enkele zaken worden bijgepast), zowel bij de prono als de manager:

Prono >
1) Mjm0665
2) Koekoekske
3) Clubrugge

Manager >
1) DirkSwinnen
2) GoMax
3) Jean-Luc Barbery

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties