OFFICIEEL: Aan de kant geschoven middenvelder van Beerschot vindt onderdak in Roemenië
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 12 reacties

Alexander Maes, ex-Beerschot, gaat in Roemenië voetballen

OFFICIEEL: Aan de kant geschoven middenvelder van Beerschot vindt onderdak in Roemenië
Foto: © photonews

Beerschot nam eind september afscheid van een van de langst dienende spelers. Het contract van Alexander Maes werd ontbonden en intussen heeft de middenvelder een nieuw avontuur te pakken.

Eind september kreeg Alex Maes een telefoontje van de club. Zijn contract werd verbroken en de middenvelder, hij was aan zijn vijfde seizoen begonnen bij de Ratten, sprak in de krant van een kille exit.

Voor het jeugdproduct van Standard was het een lastig moment om een nieuwe club te vinden, maar het is hem toch gelukt. Hij koos zowaar voor een Roemeens avontuur. Hij tekende tot aan het einde van dit seizoen bij FC Arges Pitesti, een club die in de jaren 1970 tweemaal landskampioen werd en nu tegen de degradatie vecht in de Roemeense eerste klasse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welkom / Bine ai venit și mult succes, Alexander Maes! 🦅⬜🟪 Am ajuns la un acord până la finalul acestei ediții de campionat, cu drept de prelungire, cu fotbalistul belgian Alexander Maes. Jucătorul în vârstă de 28 de ani s-a despărțit de BEERSCHOT VA, ocupanta locului 3 din prima ligă belgiană. #fcarges #arges #pitesti #romania #liga1 #NicolaeDobrin #football #alexandermaes

Een bericht gedeeld door FC Argeş (@fcarges1953) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties