Zorgen voor Eupen: maar liefst zes spelers besmet

Bart Vrancken
| 0 reacties
Zorgen voor Eupen: maar liefst zes spelers besmet

Problemen voor KAS Eupen dat geen beroep zal kunnen doen op zes spelers. Het zou dit keer gaan om een mix van spelers die vorige week al een positieve test aflegden en enkele nieuwe besmettingen.

Trainer Beñat San José, net zelf pas terug uit quarantaine, zal een oplossing moeten zoeken voor het missen van zes spelers. Jens Cools, die eerder twee keer positief testte, had nu een negatief resultaat.

Om welke spelers het exact gaat is niet duidelijk, toch zou het gaan om vier spelers die er vorige week tegen Genk ook al niet bij waren. Het waren toen Beck, Sowah, Miangue en Koch die besmet waren met het coronavirus. 

Samen met deze vier spelers komen er dus twee nieuwe gevallen bij. Eén te weinig dus om de wedstrijd tegen Waasland-Beveren te laten uitstellen.

KAS Eupen doet het met 11 punten uit tien matchen helemaal niet slecht. De Panda's staan op een dertiende plaats. Voor Waasland-Beveren is winnen wel een must. Met 4 punten uit negen matchen liggen de mannen van Nicky Hayen op een virtuele degradatiekoers. Enkel Moeskroen doet slechter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties