Zwitser als nieuwe coach voor Raman bij Schalke?

Redactie
Zwitser als nieuwe coach voor Raman bij Schalke?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Leko - Wilmots - Schouterden - Mæhle - Håland - Preciado

Zwitser als nieuwe coach voor Raman bij Schalke?

In de Duitse media circuleert de naam van Christian Gross om de nieuwe trainer van Schalke 04 te worden. De 66-jarige Zwitser heeft een verleden als coach bij onder meer Tottenham, Basel en Stuttgart.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12

Her en der valt de naam van Marc Wilmots als

Veel gedoe op de Bosuil. Ivan Leko bevestigde dat er een aanbod is van een Chinese club en een vertrek is niet ondenkbaar. Ondertussen circuleren er al geruchten over een eventuele opvolger. (Lees meer)


Ook Chelsea wil zich graag versterken met Erling Haaland

Erling Haaland is een van de meest begeerde spitsen in Europa. Borussia Dortmund tekende hem in januari, maar ondertussen liggen er al Engelse kapers op de kust. (Lees meer)


Racing Genk wil opvolger voor Joakom Maehle wegplukken uit Ecuador

Racing Genk heeft nog maar eens een financiële gouden zaak gedaan. De club betaalde in 2017 1,3 miljoen euro aan Aalborg voor Joakim Maehle en op 1 januari stapt hij voor 13M over naar Atalanta. Met het inkomende bedrag wil Genk zaken doen in Zuid-Amerika. (Lees meer)


'Nils Schouterden kan KAS Eupen verlaten voor avontuur in Cyprus'

Nils Schouterden is bezig aan zijn tweede avontuur bij KAS Eupen, maar zou deze winter de Oostkantons kunnen verlaten voor een meer zonnige bestemming. (Lees meer)


'In Leko's entourage zijn ze zo goed als zeker dat de deal doorgaat: "Dan zal hij daarna nooit meer moeten werken"'
Foto: © photonews

'Ivan Leko naar China? In zijn entourage denkt men van wel'

Hét gespreksonderwerp van woensdag 23 december was het mogelijk vertrek van Antwerpcoach Ivan Leko naar Ghuangzhou R&F, de Chinese club waar ook Mousa Dembélé actief is. Een fabel of is het echt? (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties