De kerstactie van de Pro League levert recordbedrag op: Shirt van Charles De Ketelaere brengt het meeste op

Seppe Frans
| 5 reacties
De kerstactie van de Pro League levert recordbedrag op: Shirt van Charles De Ketelaere brengt het meeste op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kerstactie van de Pro League heeft een recordbedrag van 145.000 euro ingezameld. Het gesigneerde shirt van Charles De Ketelaere bracht het meeste op.

Supporters konden afgelopen weekend bieden op het shirt van hun favoriete voetballer om hun vrienden of familie het geniale geschenk te geven. De kerstactie van de Pro League heeft opnieuw een recordbedrag opgeleverd. Er werd maar liefst 145.000 euro ingezameld. Het gesigneerde shirt van Charles De Ketelaere pronkt bovenaan de rangschikking. Het goudhaantje van Club Brugge zag zijn shirt de deur uitvliegen voor maar liefst 4.100 euro. 

Noa Lang (Club Brugge) en publiekslieveling op Den Bosuil Ritchie De Laet staan mee op het podium. Hun shirts werden voor een bedrag van 1.650 euro opgestuurd. Paul Onuachu (KRC Genk) en Hans Vanaken (Club Brugge) vervolledigen de top vijf. In 1B was 'de winnaar' Lierse-speler Yentl Van Genechten. Zijn shirt bracht 1.250 euro op.

Het zijn de fans  van Club Brugge die het meest hebben uitgegeven voor de shirts. Met een totaalbedrag van 22.000 euro's doen ze beter als de rest. Antwerp volgt op plaats twee (16.000 euro).

De sociale partner van de Jupiler Pro League, Younited Belgium, kan hierdoor voetbaltoernooien organiseren voor daklozen in het land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties