Zestal moet weg bij Manchester United

Redactie
Zestal moet weg bij Manchester United
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Engels - Ramos - Harbaoui - Davids - Ashimeru - Yaremchuk - Zirkzee - Rojo

Zestal moet weg bij Manchester United

Sergio Romero, Marcos Rojo, Phil Jones, Brandon Williams, Jesse Lingard en Daniel James zouden volgens Engelse media allezes mogen vertrekken bij Manchester United van coach Solksjaer. Dat is er met de grove borstel doorgaan, zoveel is duidelijk ...

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/01

Vierde club uit Jupiler Pro League springt in de dans voor meervoudig topschutter, één club in polepositie

Is een voormalig topschutter van de Jupiler Pro League op de terugweg naar België? Er is alvast een vierde gegadigde opgestaan. (Lees meer)


Peter Olayinka kan naar Duitse topclub

Peter Olayinka zou naar Bayer Leverkusen kunnen. Dat weet alvast Kicker. De aanvaller speelde in het verleden nog voor onder meer Zulte Waregem. 


'Club Brugge lijkt het te halen van Antwerp en Anderlecht voor ex-speler'
Foto: © photonews

'Club Brugge lijkt het te halen van Antwerp en Anderlecht voor ex-speler'

Deze zomer was het bijna zover, deze winter zal het dan mogelijk tóch gebeuren als we de Engelse pers mogen geloven. (Lees meer)


UPDATE: Club Brugge kan Krmencik dan toch verpatsen - speler geland op luchthaven

Door de komst van Bas Dost mag Michael Krmencik beschikken bij Club Brugge, zoveel is duidelijk. Een wintertransfer is haast een must, al is er nog geen overeenkomst. (Lees meer)


Ramos op vertrekken bij Real?

Als we de Spaanse pers mogen geloven heeft Real Madrid zelfs nog geen voorstel gedaan aan Sergio Ramos (34) tot contractverlenging. Het lijkt dan ook einde verhaal ...


'Anderlecht in onderhandeling met RB Salzburg, eerste wintertransfer nabij'

RSC Anderlecht wil aan uitgaande zijde heel wat spelers verpatsen, maar aan inkomende zijde ook enkele leuke deals afronden. Een eerste zit nu alvast in de pijplijn. (Lees meer)


'Italiaanse topclub wil komen shoppen in Ghelamco Arena, Buffalo's voelen bui al hangen en kijken uit naar opvolger'

Het is januari 2021 en dus is ook de wintermercato helemaal losgebarsten. En dat zou wel eens tot enkele grote deals kunnen leiden, waarbij de miljoenen in het rond kunnen vliegen. Ook in de Ghelamco Arena. (Lees meer)


Verrassende club mengt zich voor Zirkzee

Er is veel interesse in Joshua Zirkzee uit Duitsland en daarbuiten, maar nu mengt ook Heracles Almelo zich in de debatten. En die zouden niet eens kansloos zijn om hem in te lijven ...


Edgar Davids heeft nieuwe uitdaging beet

Edgar Davids gaat aan de slag bij het Portugese Olhanense op het derde niveau in Portugal. Dat maakte Voetbal International bekend.


Issah Abass op weg naar Twente

Issah Abass is op weg van Duitsland naar FC Twente. Dat weet alvast RTV Oost te melden op maandagnamiddag. 


'Hocko in belangstelling Bölöni'

Een transfer van Deni Hocko van Moeskroen naar het buitenland zit eraan te komen. Naast enkele Duitse teams is het voornamelijk het Panathinaikos van Bölöni dat wel iets in hem ziet.


'Moeskroen denkt aan Bruno Moreira'

Moeskroen zou zich graag versterken met Bruno Moreira, een oude bekende van coach Simao die nu uitkomt voor Rio Ave. Dat weet alvast La DH.



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties