📷 KRC Genk stelde zich vragen over de staat van het veld en speelde de verloren partij tegen Moeskroen onder voorbehoud
Seppe Frans
| 75 reacties

KRC Genk kwam zaterdag door de vreselijke staat van het veld onder voorbehoud in actie op bezoek bij Moeskroen

📷 KRC Genk stelde zich vragen over de staat van het veld en speelde de verloren partij tegen Moeskroen onder voorbehoud

KRC Genk beleefde een moeilijke avond op Le Canonnier. Het ging met 2-0 onderuit tegen Moeskroen, maar het laatste over deze wedstrijd is zeker nog niet gezegd. De Limburgers speelden de wedstrijd onder voorbehoud omwille van de slechte staat van het veld.

Het was even schrikken voor KRC Genk bij hun aankomst in Henegouwen. Het veld zag er door de vallende sneeuw vrijwel onbespeelbaar uit. De vrijwilligers van Moeskroen bundelden nochtans al hun krachten samen om het veld speelklaar te krijgen. 

Moeskroen beschikt niet over een veldverwarming, en door het falen van het alternatief kregen we door de sneeuw een mix van een besneeuwd,glad en modderig terrein. Combinerend voetballen was dus allebehalve mogelijk tijdens de partij, een heleboel spelers hadden zelfs moeilijkheden om op hun benen te blijven staan. 

Volgens Het Laatste Nieuws hadden de bezoekers al voor de aftrap hun twijfels over de staat van het veld. Daarom hebben ze de wedstrijd ook onder voorbehoud gespeeld. Het laatste is hier dus zeker nog niet over gezegd. Benieuwd of deze wedstrijd nog een staartje krijgt.

Eender had KV Kortrijk ook al zijn wedstrijd onder voorbehoud gespeeld. Als beide ploegen gelijk krijgen kunnen ze nog winnen met een forfaitscore. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties