Feyenoord breekt contract van groeibriljant helemaal open

Redactie
Feyenoord breekt contract van groeibriljant helemaal open
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Feyenoord breekt contract van groeibriljant helemaal open

Luis Sinisterra heeft een nieuw contract getekend bij Feyenoord Rotterdam. De Nederlanders hebben hem nu tot 2024 vastgelegd.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/01

'Rangers in de clinch met Premier League-club voor sensatie KV Oostende'

KV Oostende is dé revelatie van de competitie en dus staan de spelers uiteraard ook in de etalage, zoveel is nu al duidelijk. (Lees meer)


'Na Standard springen twee andere teams uit JPL in de dans voor verdediger van Ligue 1-revelatie'

Nog vijf dagen hebben de clubs om zich op de arbeidsmarkt te gaan versterken. Daarbij komen ze ook al eens in elkaars vaarwater terecht. (Lees meer)


'Anderlecht maakt mogelijk nog winst op Bundu, een van de andere transfers door geldgebrek op de helling'

'Anderlecht maakt mogelijk nog winst op Bundu, een van de andere transfers door geldgebrek op de helling'

Bij RSC Anderlecht zijn er nog enkele spelers die weg mogen of moeten, terwijl er ook al heel veel zijn vertrokken. Een update van woensdag. (Lees meer)


Tuchel wordt opvolger van Lampard

Thomas Tuchel - onlangs ontslagen bij PSG - wordt de opvolger van Frank Lampard bij Chelsea, daar is iedereen het over eens ondertussen. 


Nu al in kannen en kruiken? 'Club Brugge legt miljoenen op tafel en haalt beste speler van de competitie definitief in huis'

Een grote verrassing is het gezien zijn vormcurve misschien ook weer niet, maar het kapitaalkrachtige Club Brugge heeft alvast dé transfer van het jaar gedaan. (Lees meer)


Dele Alli naar PSG? Hier hangt het vanaf

Dele Alli op huurbasis naar PSG? De kans is realistisch, maar Tottenham wil hem maar laten gaan als ze een vervanger beet hebben. Dat meldden Engelse media.


Papu naar Sevilla

Sevilla heeft met Alejandro ‘Papu’ Gómez versterking beet. De speler komt over van Atalanta en tekende tot 2024.


Waasland-Beveren neemt afscheid van huurling

Melvin Sitti trekt nu ook officieel terug naar Norwich City. Zijn huurbeurt bij Waasland-Beveren is zonder veel succes tot een einde gekomen.


Nog geen deal voor Marcos Senesi

Marcos Senesi zou wel eens een toptransfer voor Feyenoord kunnen worden. Er werden al bedragen van 35 miljoen euro en meer genoemd, maar zover lijkt het voorlopig niet te komen.


Einde verhaal voor Hendrickx bij Charleroi?

Het verhaal van Gaëtan Hendrickx bij Charleroi lijkt geschreven. De speler komt niet meer in de plannen voor en zou dus op zoek kunnen naar een nieuwe uitdaging.Transfernieuws en Transfergeruchten 26/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties