Poppen aan het dansen: Rangers beschuldigt tegenstander van racisme, die op hun beurt Roofe beschuldigen van fysieke aanval

Poppen aan het dansen: Rangers beschuldigt tegenstander van racisme, die op hun beurt Roofe beschuldigen van fysieke aanval

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Gerrard kon met de Rangers geen kwalificatie afdwingen voor de kwartfinale in de Europa League. Het Tsjechische Slavia Praag bleek over twee duels te sterk. Maar de wedstrijd krijgt nog wel een staartje na een racistisch incident.

Want de trainer van de Rangers wil dat de UEFA een onderzoek doet naar racisme in de wedstrijd tegen Slavia Praag. Volgens Gerrard zou speler Glen Kamara racistisch zijn benaderd door een Slavia-speler.

Op beelden kan je zien dat Kudela iets in het oor van Kamara fluisterde maar het is onmogelijk om te achterhalen wat er gezegd werd. Het is wel duidelijk dat er iets niet correct gezegd is aangezien er meteen tumult ontstaat op het veld. 

Reactie Slavia Praag: klacht indienen

Slavia Praag heeft vrijdagmiddag gereageerd op de beschuldigingen van de Rangers en zegt dat ze elke vorm van racisme niet tolereren bij de club.

Bovendien hebben ze zelf gereageerd met een klacht tegen Rangers-speler Kemar Roofe. Die kreeg een rode kaart na een karatetrap richting Slavia-doelman Ondrej Kolar. Onder de lijst van getuigen staat onder andere Steven Gerrard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties