Cyriel Dessers kroont zich tot matchwinnaar in het Lotto Park: "Liep de laatste weken op de toppen van mijn tenen"

Dennis Rosiers vanuit Lotto Park
| 4 reacties
Cyriel Dessers kroont zich tot matchwinnaar in het Lotto Park: "Liep de laatste weken op de toppen van mijn tenen"

Wat zal het hem deugd doen! Uitgerekend Cyriel Dessers bezorgde RC Genk de driepunter bij Anderlecht met een rake kopbal. Meteen het eerste doelpunt voor Dessers sinds 6 december.

De glimlach van de Nigeriaanse international kon haast niet breder zijn toen hij voor de camera's van Eleven Sports verscheen. Een heerlijke cocktail van blijdschap, ontlading en opgekropte frustratie kwamen naar buiten na het winnende doelpunt.

"Dit doet zoveel deugd", gaf Dessers aan. "Ik moest het vaak stellen met heel korte invalbeurten, waarin ik mezelf amper kon tonen. Vooral de laatste weken liep ik op de toppen van mijn tenen. Maar ik ben altijd het beste blijven hopen voor deze fantastische groep. Dat is professionalisme, zeker. Ik heb hier zo lang op moeten wachten, maar ben steeds geduldig gebleven. Ik ben vooral blij dat ik beslissend kon zijn voor dit team."

Dankzij zijn vijfde doelpunt is KRC Genk een stap dichter bij plaats twee én nadert het tot op twee punten van leider Club Brugge. "De blijdschap was heel mooi. Al zal dat niet bij iedereen zo zijn. Veel vrienden van mij zijn fan van Anderlecht... Ik zal het straks wel allemaal lezen op WhatsApp", lachte Cyriel Dessers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties