Martin Ödegaard heeft nieuwe club

Redactie
Martin Ödegaard heeft nieuwe club
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lewandowski - Pedro - Marquet - Cahill - Peeters - Daramy - Otasowie - Kutesa

Martin Ödegaard heeft nieuwe club

Martin Ödegaard werd de voorbije jaren meermaals door Real Madrid uitgeleend, nu zou hij definitief naar Arsenal kunnen volgens Engelse bronnen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 19/08

Officieel: Atletico Madrid huurt doelman bij AS Monaco

Atletico Madrid heeft met Benjamin Lecomte een doublure voor Jan Oblak in huis gehaald. De Spaanse landskampioen huurt de 30-jarige Franse doelman van AS Monaco.


OFFICIEEL: Lommel huurt jonge Australische winger van Manchester City

Lommel ging op de eerste speeldag in 1B in extremis onderuit tegen Waasland-Beveren (2-3). Donderdag stelden de Noord-Limburgers met Daniel Arzani de tweede aanwinst in evenveel dagen voor. (Lees meer)


Pedro Rodriguez gaat de kleuren van Lazio verdedigen

Het avontuur van Pedro Rodriguez bij AS Roma zit er na een seizoen alweer op. Verhuizen zal echter niet nodig zijn voor de Spanjaard, want zijn nieuwe werkgever is... Lazio, de aartsrivaal van AS Roma. (Lees meer)


Moeskroen vindt oplossing voor Serge Tabekou

Afgelopen seizoen was Serge Tabekou een certitude bij degradant Moeskroen. Sinds enkele weken zat de Kameroense international te verkommeren in de B-kern van Les Hurlus. (Lees meer)


Transfervrije François Marquet ondertekent contract bij Craiova

François Marquet heeft met Club Universitatea Craiova een nieuwe uitdaging beet. De centrale middenvelder zat enkele weken zonder club, nadat zijn contract bij KV Oostende niet verlengd werd. (Lees meer)


Officieel: Daouda Peeters speelt minstens één seizoen op Sclessin

Officieel: Daouda Peeters speelt minstens één seizoen op Sclessin

Een dag nadat Hamza Rafia werd voorgesteld bij de Rouches, pakt Standard andermaal uit: Daouda Peeters, die al meetraint bij Standard, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Juventus. (Lees meer)


Gary Cahill gaat volgend seizoen voor Bournemouth voetballen

35 jaar oud is hij ondertussen, Gary Cahill is niet meer van de jongste en zat anderhalve maand lang zonder club. Nu lijkt er toch een doorbraak te zijn. (Lees meer)


Danjuma transfereert naar Villarreal

Ex-Club Bruggespeler Arnaut Danjuma Groeneveld heeft een droomtransfer beet naar Villarreal. (Lees meer)


Lewandowski weg bij Bayern? Prijs gezet

De prijs voor Robert Lewandowski bij Bayern München is gezet, zo blijkt. Goedkoop wordt de speler in ieder geval niet, want hij zou volgens Duitse bronnen minstens 117 miljoen euro moeten opleveren.


Zoals een maand geleden al aangekondigd: Essevee heeft winger te strikken

De huurdeal zit ondertussen al een maandje in de pijplijn, maar nu is het eindelijk zo goed als helemaal rond. (Lees meer)


Het gaat hard: 'Club Brugge legt vier miljoen euro op tafel en heeft gewilde middenvelder te strikken'
Foto: © photonews

Het gaat hard: 'Club Brugge legt vier miljoen euro op tafel en heeft gewilde middenvelder te strikken'

Club Brugge is naarstig op zoek naar versterkingen. En daarbij komen ze ook uit bij topclubs uit de Premier League. (Lees meer)


'Club Brugge biedt 10 miljoen euro, maar ziet Ajax toptransfer mogelijk kapen'

Voor Club Brugge mag het deze zomer gerust wat meer zijn. En dankzij de binnengekomen miljoenen voor Odilon Kossounou kan het ook aan alle kanten vooruitgaan, zo blijkt. Er is een deal die al een tijdje aansleept ondertussen en waarvoor er nu een verrassende wending in de maak lijkt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties