Rondje Croky Cup: Topclubs laten zich niét verrassen, Beerschot kan eindelijk nog eens winnen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Rondje Croky Cup: Topclubs laten zich niét verrassen, Beerschot kan eindelijk nog eens winnen
Foto: © photonews

Ook vanavond stonden er een pak wedstrijden in de zestiende finales van de Croky Cup op het menu. Wat deden RSC Anderlecht, Club Brugge en enkele andere eersteklassers? Een overzicht.

RAAL 1 - 7 RSC Anderlecht

La Louvière kreeg een strafschop in geschenkverpakking, maar verder dan dat kwam de voormalige bekerwinnaar niet tegen RSC Anderlecht. De Belgische recordkampioen op cruise control naar de volgende ronde.

RFC Seraing 3 - 2 STVV

RFC Seraing en STVV hadden verlengingen nodig om een winnaar aan te duiden. Na negentig minuten was het immers nog 2-2. Youssef Maziz schoot de Luikenaars uiteindelijk naar de volgende ronde. 

Club Brugge 3 - 0 KMSK Deinze

Club Brugge werd twee seizoenen geleden nog uit de Beker van België geknikkerd door KMSK Deinze, maar blauw-zwart stootte zich geen twee keer aan dezelfde steen. José Izquierdo en Bas Dost met twee stuks waren de doelpuntenmakers van dienst.

KAA Gent 4 - 0 SV Belisa

KAA Gent had vanavond geen enkel probleem om SV Belisa opzij te zetten. Met andere woorden: de club van Luc Nilis ligt uit de bekercompetitie. 

Winkel Sport 0 - 6 KRC Genk

We hadden het niet anders verwacht, maar John van den Brom en KRC Genk lieten vanavond geen steek vallen. Integendeel: de Limburgers tankten vertrouwen met zes doelpunten én een clean sheet.

Royal Francs Borains 0 - 4 Beerschot VA

Beerschot VA had dit seizoen nog niet gewonnen. Aan die reeks komt eindelijk een einde tegen de amateurs van Francs Borains. Al hebben de Antwerpenaren in de competitie nog héél veel werk voor de boeg. 

Dender EH 0 - 1 KAS Eupen

KAS Eupen had geen overschot tegen de voormalige eersteklasser. Meer zelfs: de thuisploeg kwam met een slotoffensief op de proppen, maar kon de verlengingen niet afdwingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties