Sportieve baas Oostende krijgt ervan langs in Frankrijk: "Hij moet op de club zijn!" - Supporters plannen protesten

Sportieve baas Oostende krijgt ervan langs in Frankrijk: "Hij moet op de club zijn!" - Supporters plannen protesten
Foto: © photonews

Gauthier Ganaye, Executive President bij KV Oostende, krijgt het zwaar te verduren bij Nancy, waar hij ook de sportieve touwtjes in handen heeft. De club bengelt helemaal onderaan en de fans verwijten dat Ganaye, die weinig op de club te vinden is. Er worden zelfs protesten gepland.

Albert Cartier, de coach van Nancy, liet zijn spelers afgelopen weekend nog om 2u 's nachts trainen na een verlies. Dat kwam hem op veel kritiek te staan, maar Ganaye krijgt toch de hoofdmoot te verwerken. 

Op de Facebook-groep 'Fans de Nancy' werden er heel wat reacties verzameld. Die zien wekelijks de kans stijgen dat hun club uit het profvoetbal verdwijnt. "Het is niet meer mogelijk dat Gauthier Ganaye de club vanop afstand bestuurt, zoals hij sinds het begin doet. Zeker gezien de huidige situatie", klinkt het. 

"We vragen ons af wat die mensen bij Nancy komen doen zijn", aldus een andere stem. "Ik hoop dat onze bijeenkomst de dingen gaat veranderen. We gaan kalm protesteren om onze boodschap duidelijk te maken."

Ganaye wordt verweten dat er niks veranderd is bij de club sinds zijn komst. Hij ging het organigram aanpakken en versterkingen binnenhalen. "Je kan geen club overnemen en een strategie bepalen zonder mensen die het uitvoeren. We weten niet wie wat doet!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties