KV Kortrijk annuleerde voor de match tickets voor vijftig Antwerpsupporters

KV Kortrijk annuleerde voor de match tickets voor vijftig Antwerpsupporters

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het einde van het duel tussen KV Kortrijk en Royal Antwerp FC ontstonden er schermutselingen in de tribunes.

Supporters van Kortrijk reageerden op gejuich van Antwerpfans die ondanks de maatregelen om geen bezoekende supporters toe te laten toch tickets hadden kunnen krijgen.

“KV Kortrijk betreurt dit incident, keurt het ten zeerste af en verontschuldigt zich voor de taferelen die zich gisteren hebben voorgedaan”, reageert KVK in een mededeling. “We willen benadrukken dat wij als club steeds het maximale doen om supportersvermenging tegen te gaan. Zo worden er restricties opgelegd bij de online en fysieke verkoop van tickets. Enkel in het verleden geregistreerde accounts kunnen tickets aanschaffen. Tickets kunnen sowieso pas gekocht worden na opgave van volledige identiteitsgegevens.”

Deze lijsten worden samen met de politie gescreend. Voor het duel tegen Antwerp werden tickets voor vijftig personen geannuleerd.

“Alle maatregelen ten spijt bestaat er jammer genoeg geen 100 procent sluitend systeem. De club zal in samenspraak met de politie en na analyse van de beelden de gepaste maatregelen nemen ten aanzien van de supporters die zich misdragen hebben. Als familieclub staan we erop dat iedereen op een sportieve en veilige manier moet kunnen genieten van een aangename voetbalwedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties