Lemajic hoopt op tweede seizoen bij Gent: "Topfit aan seizoen beginnen, dat moet groot verschil maken voor mij"

Lemajic hoopt op tweede seizoen bij Gent: "Topfit aan seizoen beginnen, dat moet groot verschil maken voor mij"

Darko Lemajic heeft dit seizoen al zijn deel van de kritiek moeten slikken. De boomlange spits leek soms wat onhandig, maar werd wel telkens verdedigd door zijn coach, Hein Vanhaezebrouck. Volgend seizoen wil hij dat vertrouwen belonen.

Lemajic hoopt dan op meer minuten en... meer doelpunten. “Ik maakte het voorbije seizoen duidelijk progressie, de omstandigheden hier op de club maken dat ook mogelijk. Je moet je eerst aanpassen aan de competitie: in België moet je fysiek echt sterk staan, daar heb ik zeker stappen gezet", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Dat merkte hij ook op training. “In het begin raakte ik tijdens een training soms echt buiten adem. Maar je wordt ook automatisch sterker als je het op training telkens moet opnemen tegen jongens als Ngadeu, enzovoort. Ik lig volgend seizoen nog onder contract en wil vooral topfit aan het seizoen beginnen. Dat moet voor mij een groot verschil maken. Het zou mooi zijn om in de Europa League aan te treden. Een prachtig toernooi, waar ­iedereen binnen en rond de club naar uitkijkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties