Murillo niet aan proefstuk toe, reactie Undav zette kwaad bloed bij Anderlecht, maar Kompany is 'not amused'
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties

Murillo niet aan proefstuk toe, reactie Undav zette kwaad bloed bij Anderlecht

Murillo niet aan proefstuk toe, reactie Undav zette kwaad bloed bij Anderlecht, maar Kompany is 'not amused'
Foto: © photonews

Amir Murillo incasseerde tegen Union zijn derde rode kaart van het seizoen. Ondanks het protest van de rechtsachter uiteraard terecht. Hij trapte voluit tegen de benen van Mitoma terwijl de bal niet meer in de buurt was. Achteraf zorgde de reactie van Deniz Undav daarop nog voor wat commotie.

Uiteraard heel dom van Murillo, die een zware schorsing riskeert. Maar ook omdat hij een transfer ambieert en zo'n actie niet meteen in de smaak zal vallen bij geïnteresseerde ploegen. Zeker omdat het niet de eerste keer is. Ook tegen KV Mechelen kreeg hij al rood voor natrappen.

De reactie van Undav toen ref Van Driessche hem wegstuurde, zette echter kwaad bloed bij Anderlecht. De spits wuifde verschillende keren. Achteraf ging een kwade Magallan - die in de tribune zat - verhaal halen. Ook assistenten Munienge en Ngalula gingen hem ermee confronteren. Uiteindelijk moest Magallan weggetrokken worden bij Undav.

Kompany was achteraf wel niet blij met de actie van Murillo, om het op z'n zachtst te zeggen. "Dit gaat niet ongestraft passeren. Het zal geregeld worden op clubniveau en ik ga niet zeggen wat het zal zijn, maar dit kan niet! Dit accepteer ik niet!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties